Sidste nyt fra Lyngbakken

Uha, - som tiden løber......

På trods af alle gode hensigter om oftere opdateringer her på hjemmesiden, har der alligevel indsneget sig en længere pause. Men det er ikke fordi der ikke er sket ting og sager her på Lyngbakken, måske snarere fordi tiden med hundene bliver prioriteret højere, end tiden ved computeren.

Vi har jo nu tre hunde i fuld træning, Candis, der næsten er på højde med sin egen "arbejds-formåen" inden hun blev drægtig med sidste kuld; Gloria, der er blevet rigtig dygtig til mange ting, men som er så let at distrahere, og som har for lidt selvtillid endnu, og Caesar, der er helt fantastisk. Han er den fødte retriever, der altid bærer rundt på de største og tungeste ting han kan finde, som er helt utroligt god at arbejde med, og som nu er ved at være klar til at gå sin brugsprøve.

Ugen ser her i foråret (altså det forår vi endnu kun har set temmelig sporadisk) ud som flg:

Mandag formiddag: Rally-o med Candis og om eftermiddagen træner vi Caesar og hans helbror Rico sammen. Gloria trænes på hjemmebane.

Tirsdag formiddag: ringtræning med alle tre hunde, og tirsdag aften træner Gloria og Pernille på markprøve-begynderhold i retrieverklubben.

Onsdag står den på socialisering om formiddagen, enten en gåtur i byen, i hundeskoven eller lignende, og om aftenen træner Jeppe og Caesar på lydighedshold i retrieverklubben, mens Pernille er hjælpetræner på hvalpeholdet samme sted. Efter endt træning får Gloria og Candis lov at apportere lidt,

Torsdag formiddag jagt/markprøve-trænes alle hundene her hjemme, og så står den på socialisering og skovtur sammen med Camilla og hendes Neo, som sjovt nok er Bostons barnebarn.

Fredag formiddag kommer vores fantastiske træner Jørgen her til Lyngbakken, hvor vi har et hold af fantastiske hunde og hundeførere på 6-9 stk., der træner markprøvetræning. Vi starter kl 10, træner en "runde" med udlagte poster/opgaver, så holder vi en frokostpause i "Jagthytten", og der efter går vi en runde igen. Det er fantastisk træning, og for Pernille ugens bedste dag.

I vinter har vi gået til træning både lørdag og søndag, men i sommersæsonen er weekenderne forbeholdt prøver, udstillinger etc.... Og så sker det også at vi laver helt andre ting, som f.eks. en tur til havet, hugger brænde, tager på besøg ;-)

På billedet ses tre lalleglade hunde i vinterkulden der efterhånden har fornøjet os i 5 mdr. NU MÅ DET GODT FÅ EN ENDE!!!

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:25

Hej Ditte.Vi forventer hvalpe omkring 10/6 Men vores hanhund har haft damer på besøg, så der er og kommer hvalpe efter ham rundt omkring i landet. Ring 51318981

...
19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE