Sidste nyt fra Lyngbakken

Bellis har været til dyrlægetjek

I går tog Bellis og Pernille turen til Klovborg Dyreklinik, hvor Bellis blev tjekket af den meget dygtige hundedyrlæge Marianne Gundersen.

Bellis, der har det venligste og sødeste sind man kan opleve, klarede det super flot, selv om hun naturligvis var trykket af den nye situation.

Hunden blev vaccineret, fik ormekur, fik klippet de frygteligt lange klør, fik renset ører, blev undersøgt bagi, fik tjekket hendes meget tørre skællende pels og blev lyttet på hjerte og lunger. Ikke en eneste gang peb hun, ej heller da hendes ben blev strukket og bukket, men det var tydeligt at se på halen, at hun ikke fandt behandlingen specielt behagelig, på trods af dyrlægens mange lækre godbidder.

Marianne fandt hende stort set i orden, - altså bortset fra pels og kløer.

Nu skal hun så fodres med laksefoder, have tilskud af fiske eller hørfrøolie, så hun kan blive skællene kvit, og jeg vil så ofte det er muligt file hendes kløer, så de ender med at få den rette længe igen.

På tirsdag, - d. 30. april, skal hun røntgenfotograferes. Det bliver så næste spændende udfordring, og viser billederne sig at være i orden, er næste punkt på dagsordenen, at hun bliver øjenlyst, så vi kan se om hendes smukke brune øjne har nogen skavanker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE