Sidste nyt fra Lyngbakken

Bellis har været til dyrlægetjek

I går tog Bellis og Pernille turen til Klovborg Dyreklinik, hvor Bellis blev tjekket af den meget dygtige hundedyrlæge Marianne Gundersen.

Bellis, der har det venligste og sødeste sind man kan opleve, klarede det super flot, selv om hun naturligvis var trykket af den nye situation.

Hunden blev vaccineret, fik ormekur, fik klippet de frygteligt lange klør, fik renset ører, blev undersøgt bagi, fik tjekket hendes meget tørre skællende pels og blev lyttet på hjerte og lunger. Ikke en eneste gang peb hun, ej heller da hendes ben blev strukket og bukket, men det var tydeligt at se på halen, at hun ikke fandt behandlingen specielt behagelig, på trods af dyrlægens mange lækre godbidder.

Marianne fandt hende stort set i orden, - altså bortset fra pels og kløer.

Nu skal hun så fodres med laksefoder, have tilskud af fiske eller hørfrøolie, så hun kan blive skællene kvit, og jeg vil så ofte det er muligt file hendes kløer, så de ender med at få den rette længe igen.

På tirsdag, - d. 30. april, skal hun røntgenfotograferes. Det bliver så næste spændende udfordring, og viser billederne sig at være i orden, er næste punkt på dagsordenen, at hun bliver øjenlyst, så vi kan se om hendes smukke brune øjne har nogen skavanker.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE