Sidste nyt fra Lyngbakken

Resultat af Bellis´ røntgen..

Det var en frygtelig trist besked, der dumpede ned i computerens mailbox, da resultatet af Bellis´ røntgen kom. Det viste sig desværre at hendes højre hofte har status E, og derfor er hun også dømt uanvendelig i avlen. Nuvel, det var en chance at tage, da jeg kørte til Sjælland og købte en voksen hund uden røntgen.... Så har jeg lært det! Dyre lærepenge, men en super sød hund er hun alligevel.

Vi har besluttet at finde et nyt hjem til hende, - et godt hjem, der brændende ønsker sig en klappe-hygge-hund, og ikke som her, hvor hun vil komme i sidste række, fordi hun ikke har de egenskaber vi eftertragter, og derfor vil blive den hund der altid er "til overs". Det har hun ikke fortjent!

Så efer pinse flytter Bellis ind hos en sød dame, der før har haft "genbrugs-labrador med E-hofter, der blev 14 år.  Hun er for kort tid siden blevet alene, og  glæder sig til at få selskab af Bellis. Vi har været på besøg, og de to var som skabt for hinanden. Bellis undersøgte lidt af haven (den er enorm!), hvor efter hun spadserede ind ad døren der stod åben, som om hun aldrig havde boet andre steder. Der var dækket op til eftermiddagskaffe, og Bellis lagde sig ved siden af sin nye ejers stol, og følte sig tilsyneladende helt hjemme.Ha ha

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE