Sidste nyt fra Lyngbakken

Resultat af Bellis´ røntgen..

Det var en frygtelig trist besked, der dumpede ned i computerens mailbox, da resultatet af Bellis´ røntgen kom. Det viste sig desværre at hendes højre hofte har status E, og derfor er hun også dømt uanvendelig i avlen. Nuvel, det var en chance at tage, da jeg kørte til Sjælland og købte en voksen hund uden røntgen.... Så har jeg lært det! Dyre lærepenge, men en super sød hund er hun alligevel.

Vi har besluttet at finde et nyt hjem til hende, - et godt hjem, der brændende ønsker sig en klappe-hygge-hund, og ikke som her, hvor hun vil komme i sidste række, fordi hun ikke har de egenskaber vi eftertragter, og derfor vil blive den hund der altid er "til overs". Det har hun ikke fortjent!

Så efer pinse flytter Bellis ind hos en sød dame, der før har haft "genbrugs-labrador med E-hofter, der blev 14 år.  Hun er for kort tid siden blevet alene, og  glæder sig til at få selskab af Bellis. Vi har været på besøg, og de to var som skabt for hinanden. Bellis undersøgte lidt af haven (den er enorm!), hvor efter hun spadserede ind ad døren der stod åben, som om hun aldrig havde boet andre steder. Der var dækket op til eftermiddagskaffe, og Bellis lagde sig ved siden af sin nye ejers stol, og følte sig tilsyneladende helt hjemme.Ha ha

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
09.02 | 14:16

Hejsa. Han er også en fantastisk hund. Prøv at ringe til mig på. 51318981, så kan vi få en snak om det. Vh Pernille

...
09.02 | 13:19

Hej Pernille.

Jeg er blevet helt forelsket i Cæsar og ønsker helt vildt hvalpe efter ham.
Hvad er jeres planer for hvalpe efter ham her i 2018/2019? :)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE