Sidste nyt fra Lyngbakken

Resultat af Bellis´ røntgen..

Det var en frygtelig trist besked, der dumpede ned i computerens mailbox, da resultatet af Bellis´ røntgen kom. Det viste sig desværre at hendes højre hofte har status E, og derfor er hun også dømt uanvendelig i avlen. Nuvel, det var en chance at tage, da jeg kørte til Sjælland og købte en voksen hund uden røntgen.... Så har jeg lært det! Dyre lærepenge, men en super sød hund er hun alligevel.

Vi har besluttet at finde et nyt hjem til hende, - et godt hjem, der brændende ønsker sig en klappe-hygge-hund, og ikke som her, hvor hun vil komme i sidste række, fordi hun ikke har de egenskaber vi eftertragter, og derfor vil blive den hund der altid er "til overs". Det har hun ikke fortjent!

Så efer pinse flytter Bellis ind hos en sød dame, der før har haft "genbrugs-labrador med E-hofter, der blev 14 år.  Hun er for kort tid siden blevet alene, og  glæder sig til at få selskab af Bellis. Vi har været på besøg, og de to var som skabt for hinanden. Bellis undersøgte lidt af haven (den er enorm!), hvor efter hun spadserede ind ad døren der stod åben, som om hun aldrig havde boet andre steder. Der var dækket op til eftermiddagskaffe, og Bellis lagde sig ved siden af sin nye ejers stol, og følte sig tilsyneladende helt hjemme.Ha ha

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE