Sidste nyt fra Lyngbakken

Julegavetider....

Det er jo ingen hemmelighed, at børn, børnebørn, hunde og kreativitet gerne må gå op i en højere enhed her på Lyngbakken!

 

Så en dag her i november havde jeg (Pernille) fornøjelsen af at have Kirsten på 3 og Benjamin og Emil på 5 år på besøg. Vi skulle lave julegaver, og det skulle foregå udendørs!

 

Så vi trak i overtøjet og bevæbnede os med malergrej, skævbider, ståltråd m.m. og gik ud i vejret!

Her samlede Kirsten og Bedstemor en masse visne og nedfaldne blade sammen. Bladene blev placeret på et havebord, og så gik vi ellers igang med at lave flotte bladkranse.

 

Det kræver ret megen fingerfærdighed og en ikke mindre portion tålmodighed, at få alle de blade der skal til for at lave en krans, trukket på tråden. Men jeg er imponeret over hvor godt det gik. Børnene arbejdede så flot og det blev nogle meget fine kranse.

 

Da kransene var lagt til tørre foran brændeovnen i stuen, skulle der males billeder på rigtigt lærred.

Det fungerede rigtigt godt at stå ude, hvor der dels er "højere til loftet", mere albuerum og hvor der ikke sker så meget ved, at man taber en klat maling.

 

At ungerne hyggede sig er der ingen tvivl om, og flotte billeder blev det også til, så det er ikke sidste gang vi laver "udendørs julegaver".

 

Da kranse og billeder var tørre blev de pakket ind, og det var nogle meget tilfredse og stolte unge mennesker der senere på dagen drog hjem med fine julegaver.

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:25

Hej Ditte.Vi forventer hvalpe omkring 10/6 Men vores hanhund har haft damer på besøg, så der er og kommer hvalpe efter ham rundt omkring i landet. Ring 51318981

...
19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE