Sidste nyt fra Lyngbakken

Julegavetider....

Det er jo ingen hemmelighed, at børn, børnebørn, hunde og kreativitet gerne må gå op i en højere enhed her på Lyngbakken!

 

Så en dag her i november havde jeg (Pernille) fornøjelsen af at have Kirsten på 3 og Benjamin og Emil på 5 år på besøg. Vi skulle lave julegaver, og det skulle foregå udendørs!

 

Så vi trak i overtøjet og bevæbnede os med malergrej, skævbider, ståltråd m.m. og gik ud i vejret!

Her samlede Kirsten og Bedstemor en masse visne og nedfaldne blade sammen. Bladene blev placeret på et havebord, og så gik vi ellers igang med at lave flotte bladkranse.

 

Det kræver ret megen fingerfærdighed og en ikke mindre portion tålmodighed, at få alle de blade der skal til for at lave en krans, trukket på tråden. Men jeg er imponeret over hvor godt det gik. Børnene arbejdede så flot og det blev nogle meget fine kranse.

 

Da kransene var lagt til tørre foran brændeovnen i stuen, skulle der males billeder på rigtigt lærred.

Det fungerede rigtigt godt at stå ude, hvor der dels er "højere til loftet", mere albuerum og hvor der ikke sker så meget ved, at man taber en klat maling.

 

At ungerne hyggede sig er der ingen tvivl om, og flotte billeder blev det også til, så det er ikke sidste gang vi laver "udendørs julegaver".

 

Da kranse og billeder var tørre blev de pakket ind, og det var nogle meget tilfredse og stolte unge mennesker der senere på dagen drog hjem med fine julegaver.

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE