Sidste nyt fra Lyngbakken

Forårstræning!

Vinteren gik, - heldigvis var den knap så lang som de forrige år, noget de fleste har været glade for, varme-økonomien taget i betragtning... Og nu er vi startet på den første forårsmåned marts!

Hver fredag formiddag er vi nogle stykker der samles her på Lyngbakken og træner markarbejde med vores hunde. Vi får dejlig støtte og hjælp af en gammel rotte i faget, Jørgen, der har trænet et uanet antal hunde med førere på alle planer i retriever-regi. Dejligt at han har tid og lyst til at hjælpe os på vej.

Søndag d. 11. marts skal Kurt og Waldemar samt Candis og Pernille på C-prøve i Haunstrup. Det bliver spændende at se om vinterens anstrengelser har båret frugt.

På billedet ses Kurt og Lyngbakken Waldemar ( Candis & Lab Van Der Jagts Balloo) på en træningspost.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE