Sidste nyt fra Lyngbakken

Noget om "Dagen derpå", og papirer der er blevet væk!

Dagen derpå, - mandag, havde Candis og jeg en slapper-dag uden træning. Hvor meget slappen af der blev til mig kan diskuteres, for alle Candis´s papirer: stambog, vaccinationsattest, pas... udstillingsresultater, - You name it, er på mystisk vis forsvundet ud i den blå luft!

Derfor tilbragte jeg stort set hele mandagen med at endevende alle rum i hele huset, og ditto i både pileværksted og hobbyrum, - intet spor af mapperne!

Derfor har jeg i dag aftalt med dyrlægen at Pas(/vaccinationsattest skal rekonstrueres (heldigvis ligger det hele på dyrlægens computer), jeg har endvidere bedt Henrik Hansen, der var så sød at træne Candis sidste forår, mens jeg var skadet, om hos sin dyrlæge at rekvirere kopi af blodprøvetest etc... Og en kopi af stamtavle er bestilt og betalt ved DKK.

Vi håber jo stadig der sker et under, men indtil det sker er vi nødt til at forholde os til det fakta, at har vi ingen papirer når tæven kommer i løbetid, ja, så kan vi ikke komme til England og få hende parret, og det ville jo være forfærdeligt.

Men det er satdig meget mærkeligt med de mapper!!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE