Sidste nyt fra Lyngbakken

Noget om "Dagen derpå", og papirer der er blevet væk!

Dagen derpå, - mandag, havde Candis og jeg en slapper-dag uden træning. Hvor meget slappen af der blev til mig kan diskuteres, for alle Candis´s papirer: stambog, vaccinationsattest, pas... udstillingsresultater, - You name it, er på mystisk vis forsvundet ud i den blå luft!

Derfor tilbragte jeg stort set hele mandagen med at endevende alle rum i hele huset, og ditto i både pileværksted og hobbyrum, - intet spor af mapperne!

Derfor har jeg i dag aftalt med dyrlægen at Pas(/vaccinationsattest skal rekonstrueres (heldigvis ligger det hele på dyrlægens computer), jeg har endvidere bedt Henrik Hansen, der var så sød at træne Candis sidste forår, mens jeg var skadet, om hos sin dyrlæge at rekvirere kopi af blodprøvetest etc... Og en kopi af stamtavle er bestilt og betalt ved DKK.

Vi håber jo stadig der sker et under, men indtil det sker er vi nødt til at forholde os til det fakta, at har vi ingen papirer når tæven kommer i løbetid, ja, så kan vi ikke komme til England og få hende parret, og det ville jo være forfærdeligt.

Men det er satdig meget mærkeligt med de mapper!!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE