Sidste nyt fra Lyngbakken

Træning med Molly og Candis

Candis har haft fri siden søndagens strabadser... Men i dag, - torsdag, var vi så afsted i skoven sammen med Svend og hans hund Molly, - der ses på billedet,  for at lege lidt med nogle dummyer.

Og jeg skal da lige love for at der var gang i tøserne.... tempoet var højt, og arbejdsglæden stor. Så det ville have været svært at få armene ned bagefter, - hvis ikke lige det var fordi vi slæbte afsted på diverse dummyer i alle afskygninger, lige fra almindelige kanvasdummyer til 2 store kaninskindsdummyer på hver 2,5kg.. Jo jo, vores hunde skal ikke mangle noget!

Selma, en af tæverne fra Mokkas sidste kuld (Mokka og Lab Treasures What so ever - "Whacker") har været her på ferie i 14 dage, men blev hentet her til aften. Det var skønt at se hende, da hun så sine forældre... Hun var ellevild, og tøvede ikke, da de spurgte om hun ville med hjem. Nu har hun fået "en på opleveren", - så mon ikke der er ro på hede de næste par døgn Ha ha

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE