Sidste nyt fra Lyngbakken

Skue i Vonge D. 18. marts 2012

CoolSmiler stortVildWaouHa haKærlighedHjerteVinker

Sikke en dejlig weekend!!

Randi og Henning, - de søde ejere af en Candis-datter: Lajka , - på papiret Lyngbakken Maja, havde givet mig (Pernille) lov til at fremvise deres smukke hund til skuet i Vonge. Vi havde umiddelbart forinden haft fornøjelsen af at have Lajka i pension i to uger, og her havde jeg trænet hende i at gå i snor, - hvad hun ikke plejer derhjemme, samt i at stå på kommando. En enkelt gang nåede jeg også at have hende med til ringtræning hos Jette Purr, og så var det jo herligt at få lov at vise hunden i ringen.

Desværre var Lajka blevet besat af foråret Blinker, og fældede ganske afskyeligt, - al underuld var væk, så hun lignede en "tynd pind", men rammerne var jo stadig som de skulle være, så vi valgte at stille hende alligevel. Hun blev vist i mellemklassen, og vi kom hjem med et: "Very good" og et blåt bånd, hvilket må siges at være i orden, når man ikke stiller i topform.

Candis stillede i "Åben klasse". Hun er ikke helt i fuld pels efter at have fældet, bl.a. er hendes normalt meget tykke og lækre odderhale en noget mager udgave sådan p.t.

Men ellers ser hun ret godt ud, - sy´s vi da selv, så det var spændende om den engelske dommer gav os medhold i det. Cool

.... Det gjorde han!

Hun fik excellent og blev 4. vinder, så vi var meget tilfredse.

 

Stort tillykke til Steen Marbæk der med sin smukke golden blev "Bedst in Show" og Anne Egense, der med hendes underskønne tæve blev nummer to. Også tillykke til den curly, der blev nummer tre.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE