Sidste nyt fra Lyngbakken

Skue i Vonge D. 18. marts 2012

CoolSmiler stortVildWaouHa haKærlighedHjerteVinker

Sikke en dejlig weekend!!

Randi og Henning, - de søde ejere af en Candis-datter: Lajka , - på papiret Lyngbakken Maja, havde givet mig (Pernille) lov til at fremvise deres smukke hund til skuet i Vonge. Vi havde umiddelbart forinden haft fornøjelsen af at have Lajka i pension i to uger, og her havde jeg trænet hende i at gå i snor, - hvad hun ikke plejer derhjemme, samt i at stå på kommando. En enkelt gang nåede jeg også at have hende med til ringtræning hos Jette Purr, og så var det jo herligt at få lov at vise hunden i ringen.

Desværre var Lajka blevet besat af foråret Blinker, og fældede ganske afskyeligt, - al underuld var væk, så hun lignede en "tynd pind", men rammerne var jo stadig som de skulle være, så vi valgte at stille hende alligevel. Hun blev vist i mellemklassen, og vi kom hjem med et: "Very good" og et blåt bånd, hvilket må siges at være i orden, når man ikke stiller i topform.

Candis stillede i "Åben klasse". Hun er ikke helt i fuld pels efter at have fældet, bl.a. er hendes normalt meget tykke og lækre odderhale en noget mager udgave sådan p.t.

Men ellers ser hun ret godt ud, - sy´s vi da selv, så det var spændende om den engelske dommer gav os medhold i det. Cool

.... Det gjorde han!

Hun fik excellent og blev 4. vinder, så vi var meget tilfredse.

 

Stort tillykke til Steen Marbæk der med sin smukke golden blev "Bedst in Show" og Anne Egense, der med hendes underskønne tæve blev nummer to. Også tillykke til den curly, der blev nummer tre.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE