Sidste nyt fra Lyngbakken

En dejlig dag!

Min (Pernilles) far havde sørget for det skønneste milde forårsvejr i dag, da Lone og hendes hund Nisa tog med Candis, Boston og mig på tur til Vestkysten.... Det var i hvert tilfælde det han sagde, da vi kommenterede det smukke vejr derude Vild Det er godt at ha´ gode forbindelser!

Vejen over Mount Everest (klitterne) var ulidelig lang og tung, og Boston ville den ene vej, Candis stod stille, - og jeg prøvede bare på at kæmpe mig igennem sandmasserne og over toppen, uden at hjertet skulle gå helt i stykker! Men på stranden kom vi!

De 3 hunde boltrede sig på stranden og i vandet, mens Lone og jeg fandt en del opskyllede ravstykker samt en masse knivmuslinger, blæksprutte"skjold", små sorte pinde ( dem der altid bliver skyllet op sammen med  ravet) og en masse blæretang.

Blæretangen gav anledning til at mit indre legebarn blev vækket til live, men desværre var det nogle sørgelige små prutter der kom ud af at jeg trykkede på den. Heldigvis var et bundt røde og hvide balloner landet på stranden, og de var i stand til at sige "bang bang", da jeg hoppede rundt på dem! Smiler stort Og hvem  blev bange for lyden?? Boston, - fars jagthund, der normalt er totalt ligeglad med skud etc... Til tider tror jeg den hund tager for meget skade af at gå sammen med mig,- den bliver jo tosset!Ha ha

Kamera var der ingen af os der havde fået med på stranden, - det må vi huske næste gang vi tager afsted!

Morgenmad i bilen, frokost hos min far, der bor i yderste klitrække, og eftermiddagskaffe hos min søster i Hvide Sande, vidunderligt vejr og glade hunde, - hvad kan man forlange mere?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE