Sidste nyt fra Lyngbakken

En dejlig dag!

Min (Pernilles) far havde sørget for det skønneste milde forårsvejr i dag, da Lone og hendes hund Nisa tog med Candis, Boston og mig på tur til Vestkysten.... Det var i hvert tilfælde det han sagde, da vi kommenterede det smukke vejr derude Vild Det er godt at ha´ gode forbindelser!

Vejen over Mount Everest (klitterne) var ulidelig lang og tung, og Boston ville den ene vej, Candis stod stille, - og jeg prøvede bare på at kæmpe mig igennem sandmasserne og over toppen, uden at hjertet skulle gå helt i stykker! Men på stranden kom vi!

De 3 hunde boltrede sig på stranden og i vandet, mens Lone og jeg fandt en del opskyllede ravstykker samt en masse knivmuslinger, blæksprutte"skjold", små sorte pinde ( dem der altid bliver skyllet op sammen med  ravet) og en masse blæretang.

Blæretangen gav anledning til at mit indre legebarn blev vækket til live, men desværre var det nogle sørgelige små prutter der kom ud af at jeg trykkede på den. Heldigvis var et bundt røde og hvide balloner landet på stranden, og de var i stand til at sige "bang bang", da jeg hoppede rundt på dem! Smiler stort Og hvem  blev bange for lyden?? Boston, - fars jagthund, der normalt er totalt ligeglad med skud etc... Til tider tror jeg den hund tager for meget skade af at gå sammen med mig,- den bliver jo tosset!Ha ha

Kamera var der ingen af os der havde fået med på stranden, - det må vi huske næste gang vi tager afsted!

Morgenmad i bilen, frokost hos min far, der bor i yderste klitrække, og eftermiddagskaffe hos min søster i Hvide Sande, vidunderligt vejr og glade hunde, - hvad kan man forlange mere?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE