Sidste nyt fra Lyngbakken

Påskeferie med hunde-indhold, - og Mokkabesøg!

Påskeferien er i år blevet brugt til at nyde en masse hunde. Foruden Boston og Candis, har vi fornøjelsen af at have både Nisa og Sille på ferie. Så der er liv på matrikelnummeret!

Der findes vist ikke den gren i hele skovbunden, der ikke er blevet flyttet rundt på af Sille. Hun kan ganske enkelt ikke se noget der stikker frem, derude, uden at det skal hives frem og slæbes hen til en anden destination! Så her bliver "ommøbleret" i skoven. Endvidere ligger der nu diverse hunde-legeting rundt omkring, lige fra mere eller indre gennemgnaskede hundebamser til bolde og trækketove Vild Hun er en vildbasse, med en utrolig energi!

Lidt opdragelse af hende har været nødvendig. Hun er af den opfattelse at alt hvad der rører sig, og alt hvad der skal ske, sker til ære for hende, så jeg har måttet lære hende at der også er andre om budet! Så nu sidder hun pænt og venter, når hun skal ud af en dør, når der skal uddelses godbidder etc.

Nisa gør ikke meget væsen af sig. Hun er noget mere tilbageholdende, - til gengæld er hun mere end ivrig, når hun ser jeg finder dummyerne frem! Mere arbejdsvillig hund skal man lede længe efter. Herligt.

Og så har vi haft besøg af Mokka med familie! En rigtig hyggelig eftermiddag. Og hvor var det godt at se hun er kommet så godt over den forgiftning hun for kort siden havde.

Allerbedst var det at se så glad hun er for sin familie, og hvor glade de er for hende. Mig havde hun (heldigvis) ikke særlig megen tid til, for alle de "gamle" kendte steder skulle gennemsnuses og tisses på, der skulle leges i haven, og de andre hunde skulle tjekkes og nusses med. Jeg fik lige et slik på hånden og to sekunders opmærksomhed: "Jo, jeg kender godt dig, gammelmor, men du er ikke længere så central en person, at du spiller nogen væsenmtlig rolle for mig! jeg har jo mine egne familiemedlemmer med!".... Så det var så fint som det kunne være.

Nogen har spurgt om ikke det er hårdt at opleve, - og meget imod forventning må jeg sige, at nej, det er det ikke. Jeg kan se Mokka trives, at hun er glad og veltilpas og at hun er elsket af sine "nye" ( som efterhånden ikke er så nye længere) mennesker, så det er som det skal være.

Man kan ikke sende en hund ud i en ny familie, og så samtidig forvente at båndende forbliver de samme, og det skal man heller ikke. Det ville jo være synd for hunden, hvis den gik og manglede "den gamle flokfører".

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pernille | Svar 09.04.2012 00.31

Anita: Tak for de pæne ord. Merle skal være så hjerteligt velkommen, hvis blot jeg har tid det pågældende tidspunkt.I ku jo starte med et besøg sammen

Pernille | Svar 09.04.2012 00.29

Lotte: Underligt at hun får watertail uden at være i vand... Men hendes hale står jo heller ikke stille på noget tidspunkt... Skøre, søde aktive Mokka!

Anita | Svar 07.04.2012 23.20

Dejligt at læse.. - mon min Merle også må komme på besøg hos dig en gang? Bedre pasningssted og større hunde hjerte/forståelse findes vist ikke.. K,

Lotte Grarup | Svar 07.04.2012 12.25

Det var rigtig hyggeligt at besøge dig og hundene igen;) Mokka har har leget så godt med alle hundene, at hun igen fik "watertail", men det går ok nu;) Knus

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
09.02 | 14:16

Hejsa. Han er også en fantastisk hund. Prøv at ringe til mig på. 51318981, så kan vi få en snak om det. Vh Pernille

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE