Sidste nyt fra Lyngbakken

Nu er der kun 2 1/2 uge tilbage....

Tiden iler afsted! Hvalpene vokser og bliver skønnere ogsjovere for hver dag. I dag har de fået nye halsbånd, og et par stykker har fået nye farver. Kløerne er atter blevet klippet, og så har de været en tur på hvalpelegepladsen, og leget både med det reb, der hænger ned fra et træ og leget inde og udenfor rørene, der ligger på græsplænen.

De får foder (opblødt hvalpefoder og A38) fire gange om dagen. Vi fodrer med Bellfor hvalpefoder,  som vi køber af Lars Purr, Bellfor.

Han har lovet at sponsere en sæk hvalpefoder (12kg) til hver eneste hvalp, når de skal hjem til deres nye hjem.

Der ud over har vi købt et lager af Bellfor hundefoder hjem, så i kan købe nogle sække med hjem, for at undgå foderskifte.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE