Sidste nyt fra Lyngbakken

Endelig!!! Første parring er i hus!

Efter at have været i England i næsten en uge lykkedes det i dag at få parret Candis og Bailey (Lightbringer One fine day).

Bailey er en super dejlig hanhund, smuk, maskulin og med det herligste gemyt en hund kan have. Bailey er muskuløs, har både bredde og dybde, står flot på sine ben og har store velformede poter. Hans hoved er bredt, øjnene mørke, stoppet rigtigt flot og han har nøjegtig samme smukke chokoladebrune farve som Cadis.

.......... Og så kan han arbejde! Han bliver brugt på navnlig fasanjagter, men også i udstillingsringen klarer han sig flot, og har to år kvalificeret sig og deltaget på den prestigefyldte udstilling Crufft!

Bailey bor sammen med sin mor Hazel, sin søster Megan og husets grand old lady Lucy i Familien Parkers hus i Wootton Bassett. Familien består af Tracey og Andrew, der ingen børn har, men som til gengæld har helliget sig hundene fuldt og helt, hvilket man også straks mærker, når man træder indenfor døren. Alt drejer sig om de firbenede børn, der er elskede og derfor også tillidsfulde.

Tracey og Andrew er et par enormt søde mennesker, gæstfrie og helt uformelle. Vi faldt straks i snak, og på trods af eventuelle sprogbarrierer har vi stort set snakket sammen flere gange dagligt siden vi ankom til England, for ikke at tale om de efterhånden mange kopper te og kaffe vi har konsumeret sammen.

Candis og Bailey fortsætter parringerne nogle dage endnu, og vi håber på og regner med hvalpe d. 22. juli!!!! Så nu er det bare om at krydse fingre!

På billedet ses Jeppe og Candis i en usædvanlig smuk slotspark, som vi efterhånden har tilbragt mange timer i.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lotte Grarup | Svar 21.05.2012 13.58

Hvor er det spændende for jer alle sammen, Pernille :0) Vi krydser fingre for en masse lækre hvalpe til sommer, som vi vil glæde os meget til at se! Knus

Jeanette | Svar 21.05.2012 10.24

Ej hvor godt. Bailey lyder også bare dejlig. Vi krydser fingre for jer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE