Sidste nyt fra Lyngbakken

Endelig!!! Første parring er i hus!

Efter at have været i England i næsten en uge lykkedes det i dag at få parret Candis og Bailey (Lightbringer One fine day).

Bailey er en super dejlig hanhund, smuk, maskulin og med det herligste gemyt en hund kan have. Bailey er muskuløs, har både bredde og dybde, står flot på sine ben og har store velformede poter. Hans hoved er bredt, øjnene mørke, stoppet rigtigt flot og han har nøjegtig samme smukke chokoladebrune farve som Cadis.

.......... Og så kan han arbejde! Han bliver brugt på navnlig fasanjagter, men også i udstillingsringen klarer han sig flot, og har to år kvalificeret sig og deltaget på den prestigefyldte udstilling Crufft!

Bailey bor sammen med sin mor Hazel, sin søster Megan og husets grand old lady Lucy i Familien Parkers hus i Wootton Bassett. Familien består af Tracey og Andrew, der ingen børn har, men som til gengæld har helliget sig hundene fuldt og helt, hvilket man også straks mærker, når man træder indenfor døren. Alt drejer sig om de firbenede børn, der er elskede og derfor også tillidsfulde.

Tracey og Andrew er et par enormt søde mennesker, gæstfrie og helt uformelle. Vi faldt straks i snak, og på trods af eventuelle sprogbarrierer har vi stort set snakket sammen flere gange dagligt siden vi ankom til England, for ikke at tale om de efterhånden mange kopper te og kaffe vi har konsumeret sammen.

Candis og Bailey fortsætter parringerne nogle dage endnu, og vi håber på og regner med hvalpe d. 22. juli!!!! Så nu er det bare om at krydse fingre!

På billedet ses Jeppe og Candis i en usædvanlig smuk slotspark, som vi efterhånden har tilbragt mange timer i.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lotte Grarup | Svar 21.05.2012 13.58

Hvor er det spændende for jer alle sammen, Pernille :0) Vi krydser fingre for en masse lækre hvalpe til sommer, som vi vil glæde os meget til at se! Knus

Jeanette | Svar 21.05.2012 10.24

Ej hvor godt. Bailey lyder også bare dejlig. Vi krydser fingre for jer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE