Sidste nyt fra Lyngbakken

Candis beretter!

Det er heldigt at jeg er så glad for at køre i bil, for der er godt nok langt fra Lyngbakken i Skærlund til Royal Wootton Bassett i Syd-England! Og det tager 18 timer at sejle fra Esbjerg til Harwich, og når man er hund, så må man altså pænt blive nede i bilen på bildækket!! Heldigvis kom min mor og far og kiggede til mig, og de tog mig også ud på dækket for at tisse. Der stod nogle kasser med kattegrus i, men dem kunne jeg ikke lide, så jeg bestemte mig for ikke at tisse under hele overfarten! Men det første jeg gjorde, da vi kom til England var altså også at tisse en ordentlig tår! (På vejen hjem tissede jeg på dækket, men det sagde matrosen at jeg gerne måtte.)

Så kørte vi til Swindon, hvor min mor og far skulle bo på et hotel, som de havde enormt svært ved at finde!! Vi kørte rundt og rundt fra den ene rundkørsel til den anden, og mine mennesker så de samme huse og veje rigtigt mange gange!

Jeg har jo min kasse i bilen, så her boede jeg om natten, mens mine mennesker boede inde på hotellet, men om dagen var vi alle tre udendørs i det meget grønne England, hvor der er den herligste fært af kaniner, næsten over det hele.

... Og så fik jeg en kæreste!!!

For allerede den anden dag vi var i England kørte vi til Royal Wootton Bassett, hvor jeg mødte drømmefyren "Bailey"... Åh, hvor var han bare sød og flot! Han var vist også lidt vild med mig, for han ville rigtigt gerne hen og slikke mig, men det gad jeg nu ikke lige. Jeg ville hellere lege!

Mine mennesker syntes ligesom jeg, at Bailey var dejlig, så de syntes det var rigtigt godt at vi blev kærester, og da vi havde boet i Swindon en uge, flyttede vi til et lille hotel på landet i nærheden af Royal Wootton Basset, og så kunne Bailey og jeg rigtigt være kærester!

Hvis vi er heldige, så får Bailey og jeg et kuld hvalpe omkring d. 20.juli, og mine forældre glæder sig helt vildt... Og så har de aftalt med Baileys mennesker, at de kommer og besøger os til næste år, - og de har Bailey med!! Jubiiiii! Jeg glæder mig!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pernille | Svar 30.05.2012 20.51

Tak til jer.... Vi håber, krydser fingre, tæer, ben og arme....

Anita | Svar 30.05.2012 17.39

Skøn fortælling :o)

Annette Olsen | Svar 30.05.2012 17.34

dejlig fortælling ja nu kan man jo bare vente og vente på at få lov til at se de små vidundre når de melder deres ankomst

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
09.02 | 14:16

Hejsa. Han er også en fantastisk hund. Prøv at ringe til mig på. 51318981, så kan vi få en snak om det. Vh Pernille

...
09.02 | 13:19

Hej Pernille.

Jeg er blevet helt forelsket i Cæsar og ønsker helt vildt hvalpe efter ham.
Hvad er jeres planer for hvalpe efter ham her i 2018/2019? :)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE