Sidste nyt fra Lyngbakken

Lyngbakkesucces på juleskuerne

Sammen med en masse forskellige dejlige mennesker med relation til Lyngbakken, har vi været til DKK Juleskue i Lyne og Billund.

Første skue, arrangeret af DKK region 11, foregik i Lyne-hallen, der var uhyre glat for såvel to, -som firbenede, og vi skøjtede rundt på "de bonede gulve", men til trods for det fik alle de afkom Caesar havde med, super flotte kritikker og fine "karakterer" med hjem.

Remus Lupus,Bathilda Bagshot (nu Sonja)og Bertha stillede i babyklasse og fik alle SL og rosende ord på kritikken.

Freja, der er lidt ældre fik en fin kritik, der dog ikke kvalificerede hende til at gå videre i konkurrencen, men som Helle sagde: "Jeg kom med den bedste hund, og jeg har også den bedste hund med hjem!" - Sådan skal det være!

Desuden var vi så priviligerede at få to BIR (bedst i race-vindere):

Pia Schades Bertha efter Caesar og hendes egen tæve blev bedste baby: BIR blandt de mindste hvalpe.

Vores egen Bella blev den, dommeren valgte som den bedste repræsentant for labrador-racen, og hjembragte den eftertragtede titel BIR.

 

Søndagen efter tog vi til Billund, hvor region 5 havde slået dørene op til et stort og vel tilrettelagt skue i en super dejlig hal, hvor der var udlagt skridsikre baner til hundene.

Kennel Lyngbakken var også her rigt repræsenteret, og sikke flotte kritikker de forskellige hunde fik af dommer Jan Sonne-Schmidt, der selv tidligere har avlet labrador, og som gjorde et godt og grundigt bedømmelsesarbejde.

To baby-hvalpe var med: Aston og Bertha, og begge fik SL (særdeles lovende) og flotte ord med på vejen. Vi vil glæde os til at følge jer på vejen.

Sigge og Bella stillede i mellemklassen og Bella blev nr 1 med excellent, mens Sigge blev nr 2 med et "Very good".

I Åben klasse havde vi en hel flok med:

Lyngbakken Sille på 5 år, som aldrig tidligere har været i en udstillingsring, havde en fest, hoppede rundt og var i vildt godt humør, indkasserede et "Very Good", og som dommeren sagde: "Hun har jo det der skal til, men det er bare svært for mig at få lov at se det!"

Silles kuldsøster Lyngbakken Silke, som Tine Kloster var så sød at vise, vandt Åben klasse tæve med et excellent, og en super flot kritik.

Lyngbakken Rico, ejet og smukt vist af Jeanette fik også excellent, men måtte se sig slået af sin kuldbror Lyngbakken Caesar, som hyggede sig på banen med sin "far" Jeppe.

Og i kampen om at blive BIR (bedst i racen) løb Caesar af med sejren og den dertil hørende pokal.

Desuden stillede vi en opdrætsklasse, som fik følgende kritk:

Harmonisk klasse med gode repræsentanter for racen, udmærkede racetypiske hoveder, velformede kroppe, stabile og i harmoni, herlige temperamenter.

Tillykke og tak til alle i der stillede hunde til rådighed, som hjalp med at fremvise dem, som var hundeluftere eller på anden måde var med til at gøre en god dag endnu bedre.

 

Vi glæder os til mange flere sjove og hyggelige stunder medjer og jeres hunde.

Billeder fra juleskuerne bliver lagt på en billedside.

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
09.02 | 14:16

Hejsa. Han er også en fantastisk hund. Prøv at ringe til mig på. 51318981, så kan vi få en snak om det. Vh Pernille

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE