Sidste nyt fra Lyngbakken

Caesar BIR ved DKK´s Nytårsskue i Gjern

For 3. gang indenfor de sidste par måneder løb Caesar af med titlen Bedst i Racen! Vi er meget glade og stolte af vores dejlige brune bamse. Dommer Inga Bonnez skrev:

3 1/2 år gammel han, udmærket størrelse, maskulins hoved med godt udtryk, smukke mørke øjne, god stærk hals, veludviklet forbryst, kompakt krop, udmærket odderhale, bevæger sig parallelt og med godt afskub, korrekt pelsstruktur og smuk farve.

Også denne gang var vi en lille flok med tilknytning til Lyngbakken samlet, og foruden Caesar selv deltog 3 af hans afkom Remus Lupus 4 1/2 md, avlet her på Lyngbakken med Luna som mor, ejet af Majbrit og Sten, der havde taget den lange tur fra Fyn, - Berta ejet af Pia Schade, der har avlet den på egen tæve, der også havde kørt i et par timer godt og vel, for at nå frem, samt vores Bella, avlet af Flemming Sanggaard. alle tre fik top-karakterer og flotte udtalelser, så humøret var højt, på trods af det elendige føre.

På lørdag gælder det DRK skuet i Bække, og vi glæder os allerede.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE