Sidste nyt fra Lyngbakken

Dejlig dag!

Sikke et vel tilrettelagt skuearrangement det dygtige skueudvalg i DRK region Midtjylland havde stablet på benene i går.

Det hele klappede fra først til sidst: dejlig hal, fine parkeringsforhold, dygtige, imødekommende og seriøse dommere, flotte og talrige sponsorpræmier og skueudvalgets havde fuldstændig styr på det hele. 

Folk og hunde med tilknytning til Kennel Lyngbakken var mødt talstærkt op, og vi fyldte, - vanen tro, en vældig stor procentdel af ringsiden Ha ha

De to kuldsøskende Lyngbakken Remus Lupus og Lyngbakken Bathilda Bagshot (Sonja) deltog i hvalpeklassen, fik begge SL (særdeles lovende) og Sonja drog hjem med pokalen som BIM?

Helle Therbo, der har en datter-datter efter Candis, avlet på Hasmark Camping, stillede i åben klasse, hvor også Bella, som var den eneste hund jeg havde med, deltog, og de to dejlige tæver blev placeret som henholdsvis 3. og 2. vinder.

Bellas kritik kan ses på Bellas side.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE