Sidste nyt fra Lyngbakken

Dejlig dag!

Sikke et vel tilrettelagt skuearrangement det dygtige skueudvalg i DRK region Midtjylland havde stablet på benene i går.

Det hele klappede fra først til sidst: dejlig hal, fine parkeringsforhold, dygtige, imødekommende og seriøse dommere, flotte og talrige sponsorpræmier og skueudvalgets havde fuldstændig styr på det hele. 

Folk og hunde med tilknytning til Kennel Lyngbakken var mødt talstærkt op, og vi fyldte, - vanen tro, en vældig stor procentdel af ringsiden Ha ha

De to kuldsøskende Lyngbakken Remus Lupus og Lyngbakken Bathilda Bagshot (Sonja) deltog i hvalpeklassen, fik begge SL (særdeles lovende) og Sonja drog hjem med pokalen som BIM?

Helle Therbo, der har en datter-datter efter Candis, avlet på Hasmark Camping, stillede i åben klasse, hvor også Bella, som var den eneste hund jeg havde med, deltog, og de to dejlige tæver blev placeret som henholdsvis 3. og 2. vinder.

Bellas kritik kan ses på Bellas side.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE