Sidste nyt fra Lyngbakken

Juli bliver fantastisk på Lyngbakken!

Det ville være synd at sige andet end at vi glæder os meget til juli måned!! For det første skulle vi gerne modtage tævehvalpen"Gloria", der kommer med fly fra Letland d. 11. - 12- juli. Hun er opdrættet på en lettisk hundekenndel af hundeentusiaster, der avler nogle både meget smukke og særdeles brugelige hunde. Forældrene til hvalpen er begge højt præmierede på FCI udstillinger, og såvel fri for hofte, albue og øjensygdomme igennem generationer.

For det andet venter vi i spænding på at Candis omkring d. 20 - 22. juli beriger vores liv med et kuld skønne brune vapser, efter den underskønne engelske hanhund Lightbringer One Fine Day (Bailey).

I skrivende stund ser Candis ud til at være drægtig, så vi håber og tror juli måned bliver intet mindre end fantastisk!.................

..... Og så starter måneden endda med at hundene, Jeppe og Pernille tager på hotelophold, bare for at hygge! En gave fra børnene CoolLivet er da herligt!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:25

Hej Ditte.Vi forventer hvalpe omkring 10/6 Men vores hanhund har haft damer på besøg, så der er og kommer hvalpe efter ham rundt omkring i landet. Ring 51318981

...
19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE