Sidste nyt fra Lyngbakken

Juli bliver fantastisk på Lyngbakken!

Det ville være synd at sige andet end at vi glæder os meget til juli måned!! For det første skulle vi gerne modtage tævehvalpen"Gloria", der kommer med fly fra Letland d. 11. - 12- juli. Hun er opdrættet på en lettisk hundekenndel af hundeentusiaster, der avler nogle både meget smukke og særdeles brugelige hunde. Forældrene til hvalpen er begge højt præmierede på FCI udstillinger, og såvel fri for hofte, albue og øjensygdomme igennem generationer.

For det andet venter vi i spænding på at Candis omkring d. 20 - 22. juli beriger vores liv med et kuld skønne brune vapser, efter den underskønne engelske hanhund Lightbringer One Fine Day (Bailey).

I skrivende stund ser Candis ud til at være drægtig, så vi håber og tror juli måned bliver intet mindre end fantastisk!.................

..... Og så starter måneden endda med at hundene, Jeppe og Pernille tager på hotelophold, bare for at hygge! En gave fra børnene CoolLivet er da herligt!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE