Sidste nyt fra Lyngbakken

Juli bliver fantastisk på Lyngbakken!

Det ville være synd at sige andet end at vi glæder os meget til juli måned!! For det første skulle vi gerne modtage tævehvalpen"Gloria", der kommer med fly fra Letland d. 11. - 12- juli. Hun er opdrættet på en lettisk hundekenndel af hundeentusiaster, der avler nogle både meget smukke og særdeles brugelige hunde. Forældrene til hvalpen er begge højt præmierede på FCI udstillinger, og såvel fri for hofte, albue og øjensygdomme igennem generationer.

For det andet venter vi i spænding på at Candis omkring d. 20 - 22. juli beriger vores liv med et kuld skønne brune vapser, efter den underskønne engelske hanhund Lightbringer One Fine Day (Bailey).

I skrivende stund ser Candis ud til at være drægtig, så vi håber og tror juli måned bliver intet mindre end fantastisk!.................

..... Og så starter måneden endda med at hundene, Jeppe og Pernille tager på hotelophold, bare for at hygge! En gave fra børnene CoolLivet er da herligt!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE