Sidste nyt fra Lyngbakken

Candis vokser og vokser!

Vores normalt meget smukke og fine hund, begynder at antage unormale dimensioner! Hun ligner en labrador med alt for korte ben, fordi hendes patter hænger som et gardin under hende, og hun er blevet bredere over ryggen. Som det fremgår af billedet skal hun bevære sig stille og roligt i lyngen, for ellers ridser hun patterne.

Selv om hun stadig selv mener hun skal være med på vores "markprøve - fredagshold", får hun nu at vide hun må blive inde... Til hendes store frustration, - for hun vil jo så frygteligt gerne være med. Smutter hun med ud, når jeg gør anstalter til at skulle ud at træne, så er det nærmest umuligt at lokke fruen ind igen. Så må vi jo en tur om i haven, hvor lyngen eller grenene ikke flår hendes patter, for at kaste en dummy, som hun sporenstrengs løber afsted efter, for derpå at komme gående hjem med den, - for det der løberi er ved at være noget anstrengende.

Men humøret er højt, fruen har det godt, hun kan stadig hoppe op på skødet af mor, - omend det er knap så elegant som det har været, og hendes pels skinner som "katteskind i måneskin", som min mor udtrykte det.

Sommeren er naturligvis helliget hundene, men vi har jo også været på en skøn ferie i England, - sammen med Candis, og desuden en "kæresteweekend" på hotel i Aalborg, - hvor Boston, som er fars kælegris fik lov at være med, mens Candis tog ud til verdens bedste veninde Lone,  hvor hun hyggede sig med Lones sorte labrador Nisa.

Så nu venter vi bare... Og i dag er der 2 uger tilbage!VildHa ha

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
09.02 | 14:16

Hejsa. Han er også en fantastisk hund. Prøv at ringe til mig på. 51318981, så kan vi få en snak om det. Vh Pernille

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE