Sidste nyt fra Lyngbakken

Må vi ha´ lov at præsentere Gloria!
Så kom hun endelig hjem, vores nye kronprinsesse, der med tiden skal løfte arven, som avlstæve her på Lyngbakken, men som forinden gerne skulle både udstilles, - og helst med gode resultater, og ud at arbejde i marken. Hun er en meget sød hund, temmelig charmerende og med et rimeligt gå-på-mod. Indtil videre har vi kun en enkel ting at klage over, og det er hendes vane med både at springe op af os og op af bordet, - men mon ikke denne adfærd med tiden kan ændres. Hun forstår at tolke de andre hundes adfærd, - heldigt hunde taler samme sprog over hele verden ;-) De andre hunde har taget rigtigt pænt imod hende. Lajka, der startede med at skælde hende ud, har fundet ud af at hun er en udmærket legekammerat, Candis iagttager mest, men har en enkelt gang sagt "Så holder vi!" til Lajka, hvis legen har været på vej til at blive for vild. Boston brummer i skægget, - han ligner jo sin ejer.... I virkeligheden passer han på hende, og når den lille har lagt sig i sin hundeseng, så har Boston lagt sig lige ved siden af... Det skal nok blive rigtigt godt.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE