Sidste nyt fra Lyngbakken

Så har hvalpene fået øjne!

De tre unge prinser her på Lyngbakken har nu alle fået øjne. De øver sig ufortrødent i både at gø og hyle, når ikke de altså har travlt med at finde balancen og komme "rigtigt" op at stå på deres små pølseben.

I går fik de klippet negle for første gang, til glæde for Candis, der vel nok kunne føle sig noget generet af de små spidse klør. Pølsedyrene vokser og vokser, og vægten må nu udskiftes, da den kun kan veje op til 2 kg, og det punkt nåede den største i dag, skarpt forfulgt af de to andre. Tænk at man kan firedoble sin fødselsvægt på bare 17 dage!

Candis er kommet sig fantastisk, operationsarret heler flot op, og hun kan nu præstere et sådant overskud, at hun kan finde på, at indbyde Gloria til leg, når vi opholder os udendørs.

Til gengæld har vi måttet spærre hvalpekassen af fra omverdenen vha et gitter, ikke mindst pga Gloria, der meget gerne vil være med til at nurse de små bamsebjørne, men som er noget hårdhændet ind imellem.

 Pernille sover ikke længere ved siden af kassen om natten, men er trukket ind i soveværelset i egen seng igen, dog for åben dør.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE