Sidste nyt fra Lyngbakken

Så har hvalpene fået øjne!

De tre unge prinser her på Lyngbakken har nu alle fået øjne. De øver sig ufortrødent i både at gø og hyle, når ikke de altså har travlt med at finde balancen og komme "rigtigt" op at stå på deres små pølseben.

I går fik de klippet negle for første gang, til glæde for Candis, der vel nok kunne føle sig noget generet af de små spidse klør. Pølsedyrene vokser og vokser, og vægten må nu udskiftes, da den kun kan veje op til 2 kg, og det punkt nåede den største i dag, skarpt forfulgt af de to andre. Tænk at man kan firedoble sin fødselsvægt på bare 17 dage!

Candis er kommet sig fantastisk, operationsarret heler flot op, og hun kan nu præstere et sådant overskud, at hun kan finde på, at indbyde Gloria til leg, når vi opholder os udendørs.

Til gengæld har vi måttet spærre hvalpekassen af fra omverdenen vha et gitter, ikke mindst pga Gloria, der meget gerne vil være med til at nurse de små bamsebjørne, men som er noget hårdhændet ind imellem.

 Pernille sover ikke længere ved siden af kassen om natten, men er trukket ind i soveværelset i egen seng igen, dog for åben dør.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE