Sidste nyt fra Lyngbakken

Lidt om bamsedrengene og pindsvin!

Der er grøde i de tre bamsebjørne her på stedet. Mælk er der nok af og "tante Gloria" er en meget ivrig babysitter, omend lidt hårdhændet ind imellem. Kløerne blev klippet forleden for første gang, så vi undgår at de river hinanden og Candis´s patter ikke mindst. Vægten på hvalpene er nu så stor at køkkenvægten har måttet opgive at følge med, men hvalpene trives!!

Vores hvalpekøbere kommer på besøg, Jeanette og Mads, der bor i nærheden kommer ofte, og Inger og Steen fra Næstved var her igår, og tilså tropperne. Det var vist godt de ikke havde medbragt større tasker etc. for så havde der helst sikkert manglet en enkelt eller to hvalpe da de forlod Lyngbakken Vinker

I det milde og solrige vejr har hvalpene et par gange været med på terrassen, hvor de er blevet anbragt på et tæppe, for at undgå at de skulle komme til at fryse, - men efter ganske få minutter har hvalpene opholdt sig alle mulige andre steder end på tæppet. Vild

De er blevet introduceret for vildt i form af en fasanvinge. Næserne fejler ikke noget! Der blev snust og smagt til den store guldmedalje, indtil Gloria bemægtigede sig vingen, og løb rundt og spillede fandango på græsplænen med trofæet! Heldigt vi har flere vinger i fryseren!Kan li'

I den kommende uge forsøger vi med mere fast føde, dog stadig i flydende form, ligesom hvalpene også skal havde deres første ormekur. Neglene får en omgang mere med tre-i-eneren, og hvis vejret arter sig, så er det ved at være tiden, at man kommer ud i haven og sonderer terrænet.

Tine og Jens Kloster, indehaverne af webbutikken med hundeudstyr Tikloshop har været så søde at låne os nogle Vetbed-tæpper.. Et fantastisk underlag til hvalpene, da det hele tiden føles tørt, selv om hvalpene tisser en del. Tæpperne er lette at vaske, tørrer hurtigt og er hurtigt klar til at blive brugt igen. Transportburene i bilen skal forsynes med samme form for tæpper, de er ikken mindre end geniale, og vil frem over være et must i vores hundeudstyr! Tak for lån af dem Tine og Jens... Nu får I jo forhåbentlig snart selv brug for dem {#smileys123.tonqueout}!

Vores pindsvinebestand er i tiltagende. Ikke mindst da vi udefra har modtaget nogle stykker der dels var i overhængende fare for at blive ædt af en hund, dels var blevet forstyrret i vinterhiet, og som følge deraf fik lov at flytte ind i en af de pileflettede pindsvinehuse Pernille har lavet, der står rundt omkring i og udenfor haven.

For et stykke tid siden modtog vi en lille gravid pindsvinepige, som blev sat ud nede i vores have, og nu har hun så kvitteret med et par fine små pindsvinebørn, som hun frejdigt "viser frem", når de bevæger sig rundt derude. På morgenlufteturen i dag spadserede hun og de to babyer over vejen, - en bedre start på dagen er svær at finde!

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE