Sidste nyt fra Lyngbakken

Så er hvalpene blevet 7 uger!

Uha, som tiden løber hurtigt. De tre unge hanbasser er allerede 7 uger, og om mindre end en uge skal de to af de tre hjem til deres nye familier. Hvor er det godt vi skal beholde den ene "Lyngbakken Caesar", ellers var det da næsten ikke til at bære. Man kan tydeligt se at det er hanhunde, de har meget maskuline træk og er udstyret med "tyrenakker" og kæmpe poter.

Hvalpene er fordelt, dvs. vi har valgt, hvilken vi vil beholde her på stedet, og de to andre hvalpe "Lyngbakken Neo" og "Lyngbakken Rico" skal til henholdsvis Næstved og Gl.Blåhøj.

Det var bestemt ikke let at vælge! De er alle tre rigtigt fine, og de ligner hinanden utroligt meget, så det var marginalerne der gjorde udfaldet, sådan noget som at "Lyngbakken Caesar" måske er en lille smule mere uafhængig end de andre... med streg under "måske"... Hans halerod er lidt tykkere end de andres , - eller sagt på en anden måde: Det kunne være lige meget, hvilken hvalp der kom hvor hen, - de vil alle gerne tage vildt, de vil alle gerne lege, spise, lege med vand, grave huller i græsplænen, spise vores blomster, angribe Glorias ører og hale, gnave i mors pileflet osv...

CoolVildWaouVinkerSmiler stortHviskerKysBlinkerHa haRødmerCool{#smileys123.tonqueout}

I fredags blev de chippet og kommende fredag eftermiddag skal de en tur til dyrlægen for at få foretaget et sidste chek inden afgang.

Hvalpene er nu på Bellfor Puppy tørkost, og klarer sig rigtigt fint på det. En gang daglig får de lidt A38, hvilket jeg anbefaler at køberne fortsætter med, når hvalpene kommer hjem.

Renlighedstræningen går super fint. Hvalpene forsøger efter bedste evne at nå udenfor boksen, når de skal tisse etc, og er døren lukket gør de deres bedste for at ramme de aviser, der ligger på gulvet.

De udsættes for "lidt af hvert": børn, musik, skud (på afstand), vildt, gåture i skoven, æblehaven og på grusvejen, og i løbet af de næste par dage skal de ud at køre i bil nogle gange, så de har prøvet det, inden de skal køres hjem til deres nye familer.

Hjemkaldstræningen er også gået igang, og efterhånden reagerer de rigtigt fint, når jeg bruger fløjten, forhåbentlig en hjælp til det videre arbejde med dressuren i de nye omgivelser.

Aftenen før hvalpene bliver hentet, får de et håndklæde med i seng, så det kommer til at lugte af noget de kender, deres mor f.eks.

Håndklædet får de med sig, når de skal afsted. Vi tror på det giver dem en form for tryghed, at de har noget der lugter bekendt og hjemligt.

Desuden får hver hvalp en sæk Bellefor Puppy foder med hjem, så der ikke sker et foderskifte. Vi anbefaler naturligvis at man fortsætter med denne fodertype, hvilket vi har rigtigt gode erfaringer med i vores hundehold.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Mette Darre | Svar 10.09.2012 19.11

Er det ikke tidligt når de er 8 uger, at de kommer hjemmefra? 10-12 uger ville da være sundere og bedre for hvalpene, eller er det mig der tager fejl?

Pernille 11.09.2012 01.32

Det er helt normalt at hvalpene kommer hjemmefra som 8-ugers. Moren er ved at vænne dem fra, og det er lettest for ny familie at præge dem på dette tidspunkt

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:25

Hej Ditte.Vi forventer hvalpe omkring 10/6 Men vores hanhund har haft damer på besøg, så der er og kommer hvalpe efter ham rundt omkring i landet. Ring 51318981

...
19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE