Sidste nyt fra Lyngbakken

Skue i Billund.

Gloria er i sandhed en dejlig hvalp! En hel lang dag opførte hun sig, somom hun ikke havde bestilt andet end at være til skue det meste af sit seks måneder lange liv {#smileys123.tonqueout} Tålmodigt fandt hun sig i at sidde i sit udstillingsbur i flere timer, kun afbrudt af gåture udenfor idrætscentret i Billund, hvor DKK-skuet foregik, og når hun skulle på banen. Ikke en eneste gang peb eller gøede hun, til forskel for mange af de andre, - også mere garvede udstillingshunde.

Det var hendes debut på indendørs udstillingsbanerne, og både hun og jeg var, tillige med mange andre, noget overraskede over hvor glat gulvet var. Noget der bl.a. resulterede at en kvinde faldt lige så lang hun var, at nogle havde svært ved at dreje, og at blandt andre Gloria spredte tæerne og hagede sig fast i gulvet med kløerne, så godt hun formåede.. Men øvelse gør som bekendt mester, og når man tillige er en "lemmedasker" med endnu  alt for lange ben og store poter, så kan det være lidt svært at bevæge sig optimalt.

Men hun gjorde hvad hun kunne, hun var enormt glad og lavede mange sjove krumspring, snakkede med mange mennesker og hunde og hyggede sig, og det var det vigtigste!

Bedømmelsen var fin, hun fik sit SL (Særdeles lovende), lyserødt bånd, og blev "Bedste hvalp". Vi glippede, pga en kommunikationsbrist at komme i "Store Ring" i kampen om "Best in Show", men pyt med det, vi havde en god og lærerig dag, og var totalt bombede da vi kom hjem.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE