Sidste nyt fra Lyngbakken

Skue i Billund.

Gloria er i sandhed en dejlig hvalp! En hel lang dag opførte hun sig, somom hun ikke havde bestilt andet end at være til skue det meste af sit seks måneder lange liv {#smileys123.tonqueout} Tålmodigt fandt hun sig i at sidde i sit udstillingsbur i flere timer, kun afbrudt af gåture udenfor idrætscentret i Billund, hvor DKK-skuet foregik, og når hun skulle på banen. Ikke en eneste gang peb eller gøede hun, til forskel for mange af de andre, - også mere garvede udstillingshunde.

Det var hendes debut på indendørs udstillingsbanerne, og både hun og jeg var, tillige med mange andre, noget overraskede over hvor glat gulvet var. Noget der bl.a. resulterede at en kvinde faldt lige så lang hun var, at nogle havde svært ved at dreje, og at blandt andre Gloria spredte tæerne og hagede sig fast i gulvet med kløerne, så godt hun formåede.. Men øvelse gør som bekendt mester, og når man tillige er en "lemmedasker" med endnu  alt for lange ben og store poter, så kan det være lidt svært at bevæge sig optimalt.

Men hun gjorde hvad hun kunne, hun var enormt glad og lavede mange sjove krumspring, snakkede med mange mennesker og hunde og hyggede sig, og det var det vigtigste!

Bedømmelsen var fin, hun fik sit SL (Særdeles lovende), lyserødt bånd, og blev "Bedste hvalp". Vi glippede, pga en kommunikationsbrist at komme i "Store Ring" i kampen om "Best in Show", men pyt med det, vi havde en god og lærerig dag, og var totalt bombede da vi kom hjem.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE