Sidste nyt fra Lyngbakken

En træningsaften i Brande

Endelig en træningsaften, hvor regnen ikke silede ned!

Kl 18 gjaldt det hvalpe/unghunde-lydighed, og Gloria var rigtigt i sit es. Hun har et enormt humør hvilket ofte giver sig udslag i nogle gevaldige bukkespring, og dem var der rigtigt mange af i begyndelsen af træningen! Vild Men ret hurtigt fik træningen hendes opmærksomhed, og kun en enkelt gang flippede hun ud og stak af med snoren i munden, da vi øvede fri ved fod. Efter et par "æresrunder" kom hun dog hjem igen, og vi fortsatte, med hilse-øvelser, slalom osv. - dog med mor i den anden ende af snoren. Efter en halv times tid, begyndte det at knibe med koncentrationen hele raden rundt, og vi holdt en pause på 10 - 15 minutter, hvor hundene kom i bilerne, og koblede helt fra inden anden runde.

Efter pausen stod der efter "sit-og-bliv-øvelser" bl.a. dummytræning på programmet, og Gloria var vældigt opmærksom, ingen knald-apporteringer, ro på post osv, - men en enkelt æresrunde, hvor hun provokerende defilerede forbi de andre hunde og viste hendes dummy frem! En super glad og dejlig hund.

Da Gloria var kommet i bilen efter veludført arbejde, var det Candis´s tur. Og sjældent har jeg oplevet hende så veloplagt! Hun var virkelig "sulten" efter at komme rigtigt igang med træningen igen, og løste alle opgaverne super flot med spontane opsamlinger, lige ud og hjem i høj fart... Først i anden runde, da trætheden begyndte at melde sig, begyndte det at knibe med tempoet, men efter et halvt års pause med drægtighed og hvalpe, er det vel ok at konditionen ikke er helt i top!

En dejlig, om end kold aften, hvor vi drog glade, trætte og TØRRE hjem.

På billedet ses Jeppe og Caesar, - en skam Jeppe ikke kan være med til vores træning... Sådan er det når man kører langfart Trist

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Mette Darre | Svar 10.10.2012 13.12

Superflot! Dejligt med sådan nogle dage indimellem!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE