Sidste nyt fra Lyngbakken

DKK´s Juleskue i Blåhøj-hallen 2012

En hyggelig dag i godt selskab i Blåhøj-hallen er slut. Dommer Kaj Falk Andreasen bedømte labradorerne, og jeg tror godt jeg tør sige, at jeg taler på de deltagende labradorejeres vegne, når jeg her skriver, at han gjorde det rigtigt godt. Alle hundene og deres ejere blev behandlet  med respekt, han var omhyggelig og kritikkerne var gode og uddybende. Rigtigt dejligt!

Hundene opførte sig rigtigt pænt og "Brødrene Lyngbakken": Rico og Caesar tog al virakken med stoisk ro, kun Gloria stressede lidt, mens Candis "kørte den på rutinen". Hun er altså bare sød at have med.

Stor ros til debutanten Jeanette, der sammen med Mads ejer Rico. Hendes samspil med Rico i ringen var rigtigt flot!

Se mere under "Udstilling"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.11 | 11:29

Hej Betina.
Dejligt! Og vi glæder os til at se dem!

...
27.11 | 21:36

Hej Jeppe og Pernille

Vi glæder og sådan til at vores hund Chica (Biltris Dolche-Vita) skal have hvalpe med jeres Caesar ca midt December 2017

...
17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE