Sidste nyt fra Lyngbakken

Træningsstarten 2013 er gået i retrieverklubben!

Med stor spænding og forventning vendte vi tidligt på dagen skuden mod Retrieverklubben her i region Midtjyllands træningssted i Gullestrup, hvor hvalpemotivationsholdet skulle have sin start.

Vejret var skønt, ca. 2 graders kulde, ingen blæst og med en antydning af sne i luften.

Jeppe med Caesar skulle være deltagere på holdet, og Pernille skulle forsøge at stå distancen som træner-medhjælper ("Føl") for allerførste gang.

Der var 9 tilmeldte ekvipager, men en enkelt måtte blive hjemme og holde sengen pga influenza, så vi endte med at være 8 holddeltagere, 2 trænere, Helge som træningskoordinator, der holdt et vågent øje med at alt foregik på bedste vis, samt en forælder, der tillige både er opdrætter, dygtig hundetræner og markprøve og udstillingsdommer.

Efter at vi havde haft en præsentationsrunde, fortalte Flemming (træner) en smule af, hvad vi havde tænkt os at gennemgå i forløbet, og så gik vi igang med at træne.

Lineføring, hjemkald og apportering, samt sidde på plads, var 1. gangs pensum, ligesom brugen af fløjte også blev introduceret.

Som vi har for vane afsluttede vi træningen med kaffe/te og kage, fik en snak med kursisterne, og så gik det hjemad med nogle hunde, der var fyldt af nye indtryk.

Det skal blive spændende at se om alle møder op næste gang, eller vi måske har skræmt nogen væk. Blinker

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:18

Hej Pernille.
Tak for en dejlig dag. Det var sjovt at være med i ringen, og vi var meget stolte af Saga (Cirkeline). Vi ses næste år.
De bedste hilsener Margi

...
19.09 | 18:11

Hej
kommer der flere hvalpe iår eller kommer der nogen næste . jeg søger en tæve labrador hilsen sidse

...
16.08 | 14:19

Hejsa. Vi regner med et kuld brune chokoladeknapper til foråret, men vores hanhund Caesar bliver forhåbentlig snart far til et par kuld. Ring på 51318981.

...
16.08 | 14:17

Hejsa. Prøv at kigge på Liza og Peter, der har Lab Jet Z, deres hanhund er lige blevet far til hvalpe. Hvis ikke det giver noget, så ring til mig på 51318981.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE