Sidste nyt fra Lyngbakken

Træningsstarten 2013 er gået i retrieverklubben!

Med stor spænding og forventning vendte vi tidligt på dagen skuden mod Retrieverklubben her i region Midtjyllands træningssted i Gullestrup, hvor hvalpemotivationsholdet skulle have sin start.

Vejret var skønt, ca. 2 graders kulde, ingen blæst og med en antydning af sne i luften.

Jeppe med Caesar skulle være deltagere på holdet, og Pernille skulle forsøge at stå distancen som træner-medhjælper ("Føl") for allerførste gang.

Der var 9 tilmeldte ekvipager, men en enkelt måtte blive hjemme og holde sengen pga influenza, så vi endte med at være 8 holddeltagere, 2 trænere, Helge som træningskoordinator, der holdt et vågent øje med at alt foregik på bedste vis, samt en forælder, der tillige både er opdrætter, dygtig hundetræner og markprøve og udstillingsdommer.

Efter at vi havde haft en præsentationsrunde, fortalte Flemming (træner) en smule af, hvad vi havde tænkt os at gennemgå i forløbet, og så gik vi igang med at træne.

Lineføring, hjemkald og apportering, samt sidde på plads, var 1. gangs pensum, ligesom brugen af fløjte også blev introduceret.

Som vi har for vane afsluttede vi træningen med kaffe/te og kage, fik en snak med kursisterne, og så gik det hjemad med nogle hunde, der var fyldt af nye indtryk.

Det skal blive spændende at se om alle møder op næste gang, eller vi måske har skræmt nogen væk. Blinker

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 15:34

Hej Helle. Det kan det da, men jeg er altså nødt til at sige, at vi ikke sælger hvalpe til folk, uden at vi har hilst på hinanden. Ring på 51318981. Mvh

...
16.11 | 13:05

Vi er en familie på 4. (2 store børn) + en hund (Rhodesian Ridgeback tæve). Vi kunne godt tænke os en hund mere til familien. Er det muligt at komme på listen?

...
25.10 | 19:13

Hej. Vi planlægger at parre Bella i næste løbetid feb-marts 18.
I må gerne ringe på 51318981 og høre mere. Vh Pernille

...
24.10 | 20:09

Hej har i hvalpeplaner sommer 2018?
Vi søger en brun Labrador tæve til en børnefamilie.
Vh. Jonas

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE