Sidste nyt fra Lyngbakken

Ændring i programmet

Næste lørdag skulle for alvor have været en spændende dag. Både Lyngbakken Caesar og Teepee Teodori Gloria Mcneary skulle frem i rampelyset på årets første retrieverarrangement med både skue og brugsprøve her i vores region, men sådan bliver det desværre ikke helt.

For da Pernille blev indlagt på sygehuset et par dage, måtte træningen sammen med Gloria indstilles. I stedet var vores gode ven, og formidable "hundemand" Henrik Hansen, så sød at hente hende hjem til sig selv, så hun kunne blive aktiveret. Glroa er jo ikke den hund, der er bedst til ikke at bestille noget. Hun har så megen energi, og har brug for dagligt at blive udfordret, for ellers finder hun på de mest fantastiske ting at foretage sig, så som at æde alle vores julekort, stikke af med Pernilles sko og gemme dem i skoven GræderHa ha, lege tag-fat med Caesar rundt om spisebordet, så stolene flyver rundt i luften, for blot at nævne nogle af hendes påfund!

I mellemtiden er hun så også kommet i sin første løbetid, så for ikke at tirre Caesar mere end højst nødvendigt (man er vel blevet en rigtig teenagerdreng), har Henrik været så sød at beholde hende indtil hun er "sig selv" igen.

Vi er ikke i tvivl om at Gloria er i de bedste hænder, hvor hun er. Henrik "passer" jo ikke bare hund, - det er jo nærmest en livsstil for ham at give hunden udfordringer og træning. Det er vi meget taknemmelige over.

Lyhneskuet bliver altså uden hende. Men søde Caesar skal afsted, og det bliver spændende, hvad dommerne synes om ham. han er pt en langlemmet ung herre, med en hale der kan rotere hele vejen rundt a la propel, - måske det kan danne trend?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 14:25

Hej Ditte.Vi forventer hvalpe omkring 10/6 Men vores hanhund har haft damer på besøg, så der er og kommer hvalpe efter ham rundt omkring i landet. Ring 51318981

...
19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE