Hunde vi har sagt farvel til

Mokka, vores første brune labrador,var en dejlig pige. Hun var glad, sød, sjov og lidt forvirret 😜. Nu springer hun rundt i hundehimmelen og hygger sig bl.a. Med hendes søn Boston.

Boston, en af Mokkas hvalpe, var en éner, - fars jagtkammerat og hyggefis, og enormt glad for børn... Desværre blev han syg, og trods ihærdige forsøg på at redde ham, tabte han kampen.

Søde Bellis købte vi på Sjælland, og håbede her at få en tæve, vi måske med tiden kunne få et kuld hvalpe på, men desværre havde hun et dårligt røntgenresultat, der udelukkede hende fra avl, og hun bor nu i Sdr.Omme, hvor hun nyder livet som hyggehund.

For at få nye gener ind i avlen, fandt vi Gloria i Letland. En fantastisk arbejdshund, som vi havde ventet os meget af. Desværre gik hun ikke igennem røntgen og kunne aldrig blive avlstæve, så vi fandt sammen med en familie, der ledte efter en ung hund, som de kunne overtage. Hun lever nu en drømmetilværelse hos en familie, der er lige så aktiv som hun selv, og har det fantastisk.

Det var en fantastisk dag, da vi kørte hjem med søde 8 uger gamle smukke "Bette Anna", som viste sig at have det skønneste væsen man kan forestille sig. At hun var lærenem og villig gjorde ikke glæden mindre, og vi var en lille smule stolte, da hun, den dag hun fyldte 8 mdr. aflagde brugsprøven uden problemer... Men glæden varede kort: halvanden måned senere havde hun udviklet så slem en albuedysplasi, at hun ikke stod til at redde, og måtte aflives. Vi var, og er stadig knuste.

Labedisses Candis er meget savnet, men vi ved at hun er i fantastisk gode hænder i Kolding, hvor hun bor på 1. klasse hos Lyda, der elsker hende betingelsesløst

Desværre går det langt fra altid som man ønsker, på trods af alle gode fortsæt og drømme tager tingene bare en forkert retning; - hunde bliver syge, nogle dør, andre går ikke igennem røntgen osv osv...
Ting man må og skal forholde sig til, som ansvarlig avler.
Her er nogle af de dejlige hunde, der har været en del af vores familie og hverdag, men som vi af den ene eller anden grund ikke har mere.


Klik på billederne forneden for at læse teksten.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 19:56

Hej Pernille,
Kan se af en kommentar herunder, at I forventer et kuld hvalpe her i foråret... Er det nu her eller hvornår regner I med?
Vh. Ditte

...
18.03 | 09:54

Hej Stephanie. Nej, vi har slet ikke hvalpe lige nu. Men regner med et kuld senere på foråret. Kh Pernille

...
17.03 | 22:37

Hej pernille.
Har i brune hvalpe (tæver) nu?

...
09.02 | 14:16

Hejsa. Han er også en fantastisk hund. Prøv at ringe til mig på. 51318981, så kan vi få en snak om det. Vh Pernille

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE